fbpx

Támogatói Jegy

500,00 Ft

A támogatói jegy megvásárlásával nemcsak egy bántalmazásból menekült rászoruló családon tudsz segíteni, hanem esélyt is kapsz értékes nyeremények megszerzésére!

Cikkszám: SOIREE-KT Kategória:

Leírás

Hogyan működik?

A támogatói jegy egy virtuális termék, amelynek megvásárlásával automatikusan részt veszel a sorsolásunkon. Minden megvásárolt jegy egy egyedi sorszámmal rendelkezik, amely megegyezik a rendelés számával. Ez a sorszám lesz a tombolaszelvényed, amellyel esélyed van nyerni a sorsoláson.

Nyereményjáték menete:

A nyertes szelvényeket a Fehér Liliomok Éjszakáján és Teadélutánján fogjuk kihúzni. A sorsolást élőben közvetítjük TikTok csatornánkon, így bárhol is legyél, követheted az eseményeket. A sorsolás előtt kihirdetjük az összegyűlt adományösszeget, és a színpadon átadásra kerül az adomány. Ez egy remek alkalom arra, hogy egy jó ügyet támogass, és közben még nyerj is!

A szezon választottja, FullAnyuuuu is részt vesz a sorsolásban, és segít abban, hogy az összegyűlt adomány valóban jó helyre kerüljön, támogatva egy rászoruló családot, akik így újrakezdhetik az életüket.

Támogass és nyerj!